Friday, 12 February 2016

Telekung Kanak-Kanak Untuk Borong

Assalamualaikum semua.2016 kami selangkah maju ke hadapan.Syukur pada tahun ini kami mampu mengedarkan telekung secara borong juga.Alhamdulillah saya dah menjalankan jualan secara retail telekung kanak-kanak ini sejak 3 tahun yang lalu.Banyak juga pertanyaan mengenai cara nak borong telekung,nak beli telekung kanak-kanak secara borong dan ada yang nak borong telekung kanak-kanak ini .Alahamdulillah tahun ini kita realisasikan.

Warna-warna untuk telekung borong

Jom kita lihat warna-warna untuk borong telekung kanak-kanak dahulu.


Keistimewaan Telekung Lycra ini

+ Warna yang sesuai dengan jiwa kanak-kanak.Kalau anda tunjukkan kepada ibu-ibu,mereka sangat 'excited' untuk berikan kepada anak-anak mereka untuk pilih =)

+ Material daripada lycra yang lembut.Warna yang kontra di bahagian renda telekung dan bukaan muka

+ Kain yang labuh.Tidak senteng

Kain labuh
+ Ada getah pengikat kepala.Ini sangat berbeza dengan telekung yang ada dipasaran yang rata-rata hanya menggunakan tali.Keistimewaan pengikat kepala ini adalah -kanak-kanak dapat memakai sendiri tanpa memerlukan bantuan ibu bapa untuk ikat.

+ Kesesuaian saiz dari umur 3-9 tahun.

Carta Saiz untuk telekung kanak-kanakKesesuaian Saiz M untuk 3-6 tahun
Kesesuaian Saiz L untuk 7-9 tahun

Perkongsian pengalaman menjual telekung kanak-kanak

Ini hanyalah perkongsian pengalaman sayaTelekung kanak-kanak weeda sangat sesuai dijual secara retail.Senang dijual kerana warna telekung dan rendanya sangat menarik perhatian kanak-kanak dan ibu.Gambar katalog disediakan dan amat cantik.

Sebelum-sebelum ini penjualan melalui whatsap lebih menggalakkan.Senang kita berkongsi warna-warna telekung yang ada.Saya juga berkongsi gambar-gambar pelanggan terdahulu.Nampak lebih realistik.

Harga telekung RM69 sepasang dan amat berpatutan dengan kualiti.Kadang-kadang pembelian lebih dari satu untuk keluarga yang mempunya adik beradik perempuan.Insyaallah.

Harga jualan dan cara borong

Harga jualan RM69

Untuk harga borong dengan belian 6 pasang ke atas boleh hubungi saya Puan Ros 017 223 5362

Untuk belian borong kami akan menggunakan kurier yang bepatutan untuk pos barang-barang berat.

Tiada COD tetapi pelanggan boleh datang collect di Butik About Umi&Baby di Seksyen u5,Shah Alam.Sila telefon dulu untuk borong.


No comments:

Post a Comment