Tuesday, 25 April 2017

Telekung Kanak-Kanak Lycra Jenis Berenda Tahun 2017

Assalamualaikum semua. Tahun 2017 ini Puan Ros nak masukkan pelbagai jenis telekung kanak-kanak. InsyaAllah. Kesinambungan jualan telekung kanak-kanak sebelum ini. Suka sangat Puan Ros jual telekung kanak-kanak sebab banyak permintaannya. Tanpa putus-putus rezeki dari Allah Taála ya.

Sekarang Puan Ros dah bekerja sepenuh masa. Waktu nak menulis di blog pun sangat terhad. Puan Ros kena curi masa betul-betul. Kadang-kadang nak menulis waktu makan tengahari hari Jumaat (Kan masa rehat panjang...). Tak sampai mood tu. Almaklumlah, waktu paling produktif Puan Ros dengan blog ni dalam 4-6 pagi =)

Telekung Kanak-Kanak Jenis Lycra

Kali ini telekung jenis premium. Kenapa Puan Ros kata premium, sebab kualiti telekung ini berbeza dari yang kita biasa lihat. Kalau dilihat pada harga juga lain ya. Jom kita lihat serba ringkas material dan ciri-ciri telekung ini.

+ diperbuat dari material lycra yang berkualiti (memang jenis lembut)

+ kemasan muka yang sesuai dengan jenis muka kanak-kanak
🌟 

+ kemasan lace atau renda yang berkualiti  dan nampak manis

+ pilihan warna-warna pastel yang memikat hati

+ Tersedia dalam saiz untuk 2-13 tahun

Warna-warna yang tersedia untuk adik dan kakak






Macam mana nak tahu saiz untuk umur anak?


Nak tengok gambar bila dipakaikan kepada anak-anak?




Macam mana nak beli?

Belian boleh dibuat melalui whatsap Puan Ros 017 223 5362

Direct whatsap kepada Puan Ros, klik link ini >> Nak tanya Puan Ros pasal telekung
Terus masuk ke whatsap ye Puan-Puan

No comments:

Post a Comment